Operating session at Beijville Industries

Welkom bij de operation session op mijn layout. Vandaag brengen we vracht van de Roanoke Interchange Yard naar Beijville Industries en terug. In Beijville hebben we een kleine yard en twee industries. Aan het oost einde vinden we Cloverleaf Cold Storage met twee tracks, één voor groente en fruit en nog één voor graan. Aan de westkant vinden we de Jackson & son MOW company (Maintenace of Way oftewel spoor onderhoud). Bij Jackson’s hebben we ook twee sporen, één voor levering van spullen en één voor de afvoer van afval.

Switchlist

Laten we eerst even kijken naar de switchlist voor vandaag, voor trein 301. Deze wordt gemaakt door het Switchlist programma. Wat je hier zit is wat ik op mijn tablet zie. Dit is wat ik gebruik om wagons op te pikken, uit Roanoke in dit geval, en ze af te leveren in Beijville Industries. Die wagons zijn voor deze sessie de “inbound cars” of inbounds. Een soortgelijke switchlist was beschikbaar voor trein 302, die aangaf welke wagons moesten worden opgepikt in Beijville met bestemming Roanoke. Die worden uiteraard de “outbound cars” of outbounds genoemd.

 

20151230_Switchlist

 

Footage

Tijd om aan het werk te gaan. Ik hoop dat jullie het leuk vinden, ondanks het feit dat de beelden niet overal even scherp zijn.

Ga er maar rustig voor zitten…

 

 

 

 

 

Operating session at Beijville Industries