Baby-moord nu echt legaal in New York…

Reproductieve gezondheidswet…

Zo noemen ze dat in Amerika, een ‘reproductieve gezondheidswet‘. Laat ik nu altijd gedacht hebben dat ‘reproductie‘ Iets betekende als ‘voortplanting‘, het voortbrengen van kinderen… Maar nee, niet in New York. In die Amerikaanse staat is nu een wet aangenomen die het aborteren van kinderen voor de geboorte toestaat tot aan het moment van de geboorte! (zie de citaten onderaan deze blog).

Meer ‘beschermende’ wetten?

Moord mag nu dus tot aan de geboorte, en ook al bij een ‘voltooid leven‘, ik vertaal: als je er geen zin meer in hebt. Maar waarom daar stoppen?

Sommige pubers zijn heel erg lastig en er zijn momenten in het leven dat ze het leven van ouders bijna ondraaglijk maken, zelf zodanig dat het voltooien van een puber-leven wel heel wenselijk kan lijken… Maken we daar ook een wetje voor? Een ‘parental mental health law‘?

Nog zo’n onderschatte groep: irritante oude ouders kunnen hun kinderen het leven echt zuur kunnen maken. Zullen we daar ook een wetje voor maken? Een ‘childrens wellness law‘ die ons zal toestaan onszelf weer dat ongestoorde rustige leven terug te geven waar we recht op hebben?

Terug naar New York

Het is toch diep droevig dat het (ongeboren) leven nog maar van zo weinig waarde wordt geacht en dat het wordt geofferd op het altaar van de vrije keuze en van het feministisch welbevinden! Natuurlijk zijn er situaties waarin ontzettend lastige keuzes moeten worden gemaakt, met name wanneer het leven van de moeder gevaar loopt. De praktijk leert echter dat de ruimte die een wet biedt binnen no time ook ten volle wordt gebruikt.

Als het echt onze overtuiging is dat alle leven ons uit Gods hand wordt gegeven, wat doen we hier dan mee? Wat kunnen we met dit soort wetgeving, die ook in Nederland alsmaar dichterbij komt wanneer het liberalisme aan de macht blijft?

Laten we met elkaar blijven bidden voor bekering van deze goddeloze maatschappij en voor organisaties die zich inzetten om bijvoorbeeld ongewenst zwangeren op te vangen en alternatieven te bieden!

Citaten uit de media

Column van Ed Stetzer (vertaling van mij)

Aan de voet van het World Trade Center-complex, bij het 9/11 memorial, worden de levens van duizenden herinnerd. Niet iedereen die daar wordt herdacht was echter al geboren. ‘Newsday’ vertelt het verhaal van Diane Singer en haar ongeboren kind:

“Dianne T. Signer was vijf dagen verwijderd van haar bruiloft in Freeport en zes maanden verwijderd van de geboorte van haar eerste kind toen ze stierf in de terroristische aanslagen van het World Trade Center van 9/11 …”

Signer’s zwangerschap is een van de 11 die worden erkend door de bijna 3.000 namen die in brons zijn gegraveerd rond de voetafdrukken van de Twin Towers. En toen, deze week, tweette burgemeester Cuomo van New York over iets bovenin dat nieuwe World Trade Center, waarin hij vrolijk opriep:

De #ReproductiveHealthAct is nu wet in de staat New York. We hebben de torenspits roze verlicht om het te vieren.

“Vieren.”

Mis het niet.

Jesaja heeft het misschien wel het best gezegd:
Wee hun die het kwade goed noemen en het goede kwaad; die duisternis voorstellen als licht en licht als duisternis; die bitter doen doorgaan voor zoet en zoet voor bitter.” (Jesaja 5:20).

CIP: Horror-wet in New York: Amerikanen kunnen kinderen aborteren tót hun geboorte

De baarmoeder zal een nóg onveiligere plek worden voor ongeboren baby’s in New York. De Democraten hebben een wet opgesteld om abortus te legaliseren tot het moment van de geboorte. Tot nu toe was een abortus alleen toegestaan tot 24 weken.

CBS NEWS: New York passes law allowing abortions at any time if mother’s health is at risk

New York state has enacted strong new legal protections for abortion rights. The new law, signed by Governor Andrew Cuomo on Tuesday, safeguards rights laid out in Roe v. Wade and other court rulings, including a provision permitting late-term abortions when a woman’s health is endangered, The Associated Press reports. The state’s previous law, which had been on the books for nearly 50 years, only permitted abortions after 24 weeks of pregnancy if a woman’s life was at risk.

CBN NEWS: Hypocrisy, ‘Homicide’, and ‘Horrors’: New York’s Brand New ‘License to Kill’ Viable Babies Sparks Intense Outrage

The shocked response has been rolling in across the nation after Democrat lawmakers in the state of New York did the unthinkable Tuesday, legalizing the abortion of unborn babies all the way up until the point of birth.  The response on CBNNews.com has been stunning as more than a million readers simply can’t fathom why any state would allow viable babies to be killed.
Pro-life advocates point out the law is presented under the guise of protecting women’s health, but it permits late-term abortions of unborn babies who could otherwise survive outside the womb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.