Kijk in de juiste richting

Petrus kon over het water lopen zolang hij zijn ogen gericht hield op Jezus. Maar zodra hij naar de golven keek, zonk hij. Als je naar Jezus kijkt in de stormen van het leven worden de golven als vaste grond. Ja, jij en ik moeten in de juiste richting kijken, niet naar onze zonden, niet naar onze zorgen, zelfs niet naar ons geloof in Jezus, maar naar Jezus zelf. Wie leidt onze blik in de juiste richting? De Here Jezus zelf doet dat. Door zijn Heilige Geest richt Hij onze blik en maakt ons spiegels van Zijn vrede en Zijn licht.

Messages of God’s abundance
Corrie ten Boom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.