Van afwijzing naar Nieuw Leven

Schermafbeelding 2016-02-27 om 13.50.52In onze gemeente draait een herstel programma onder de naam Nieuw Leven. Het is een stappen programma voor herstel in je leven. Een aanrader als je het gevoel hebt dat je op bepaalde gebieden in je leven of in je geloof vastloopt. Klik hier voor meer informatie over Nieuw Leven.

Afgelopen donderdag mocht ik spreken op een Nieuw Leven avond. Ik heb getuigd van wat afwijzing in mijn leven heeft gedaan en hoe God de weg naar herstel heeft gewezen. Voor die getuigenis moet je me bij gelegenheid nog maar eens aanschieten…

De rode draad in de avond was: “God is groter!“.

In aansluiting op de getuigenis mocht ik wat theorie delen over wat afwijzing is, wat het doet, en wat Gods remedie is tegen de gevolgen. De hoofdlijn van deze voordracht vind je op deze pagina.

Ook mocht ik een bemoediging geven. Dat het ik gedaan aan de hand van het verhaal van Hagar.

Ik wens je zegen bij het lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.