Eerste boek gepubliceerd

Beste volgers, vrienden en bekenden,

Mijn nieuwe boek ‘Dagboek Johannes & Handelingen’ is gepubliceerd! Na veel uren van zwoegen achter mijn PC, de nodige – tijdelijke – writers blocks en wat ‘geniale ingevingen’ is het nu eindelijk klaar en ik ben er zeer tevreden mee! Het is een eerste deel van een serie naar aanleiding van blogs die ik hier heb geschreven bij hoofdstukken uit het Nieuwe Testament.

Ik heb dit boek uitgegeven via Brave New Books en daar is het onder andere ook te koop. Ik stel het op prijs als je deze link wilt delen.
Hieronder staat een korte omschrijving van mijn boek:

Dit dagboek leidt je hoofdstuk voor hoofdstuk door het evangelie volgens Johannes en de Handelingen van de apostelen. Het bevat overdenkingen en bemoedigingen en leert je gaandeweg een methode om zelf je stille tijd vorm te geven via de SOAP methode. Er volgen meer delen aan de hand van het Nieuwe Testament.

Nog iets over mijzelf (voor hen die me nog niet kennen):
Na een jarenlange carrière in de automatisering heb ik een studie gevolgd aan het Evangelisch College, een studie theologie / pastorale hulpverlening. Daarmee is vorm en inhoud gegeven aan een oud verlangen om meer met Gods Woord en met mensen bezig te zijn. Opgegroeid in de gereformeerde kerk heb ik later de switch gemaakt naar een Volle Evangelie gemeente, waar de wortels van mijn geloofsleven verder zijn verdiept. Ik ben getrouwd en heb samen met mijn vrouw vier kinderen en inmiddels tien kleinkinderen.

Hopelijk heb ik hiermee jullie interesse kunnen wekken in mijn boek. Het is te koop via de website van Brave New Books.

Het boek komt binnenkort ook beschikbaar op Bol.com met ISBN 9789402183764

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.