Wat nou, code geel?

Er is weer eens een code afgegeven in verband met de sneeuw. Code geel deze keer…

Maar ik ben niet bang voor een beetje sneeuw, want ik heb een goede vrouw. Lees maar even mee in Spreuken 31:21 – “Zij is niet bevreesd voor haar huisgezin vanwege de sneeuw, want heel haar huisgezin is in scharlaken gekleed“.

Wie een “deugdelijke vrouw” heeft getrouwd heeft het altijd goed. In vers 28 en 29 vinden we “Haar kinderen staan op en prijzen haar gelukkig, ook haar echtgenoot roemt haar: Veel dochters hebben krachtige daden verricht, maar jíj overtreft ze allemaal“.
Ook de rest van het hoofdstuk is een aanrader (maar dat had ik geloof ik al eens eerder gezegd).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.