Luister! Word wakker!

“Gemeente, het is tijd om de geestelijke strijd aan te gaan tegen de oude Behomoth, het beest, die een antichristelijke campagne heeft opgetuigd met als doel om het Evangelie van de aarde weg te vagen. Ja, we moeten bidden – maar we moeten meer doen dan bidden. We moeten bezig zijn de gemeente van Christus te zijn, we moeten aan het werk om arbeiders te zijn in de oogst en deze oogst binnenhalen, en we moeten elke concessie die ons weg leidt van Gods Woord in ons leven afwijzen. Luister. Word wakker! De situatie is veel erger dan we met natuurlijke ogen kunnen zien. De tijd is kort. Amen.”

— vertaald citaat uit het artikel op FaithNews.

 

One Reply to “Luister! Word wakker!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.