Knipoogje…

In plaats van een stukje over Handelingen 19, waar verteld wordt over de prachtige dingen die Paulus voor de Heer mocht doen, nu even een persoonlijk getuigenis van hoe God zich ook vandaag de dag kan laten horen in “kleine dingen” in ons persoonlijk leven.
Vanmorgen had ik een gesprek met mijn opdrachtgever. Ik werk daar op dit moment als freelance projectmanager. Uit het gesprek bleek dat een deel van het project dat ik daar op dit moment doe, zou kunnen wegvallen. Er is nog geen zekerheid over, maar hetzelfde werk dreigt op twee plekken tegelijk te gebeuren. En da’s natuurlijk niet handig. Het is weliswaar niet het leeuwendeel van het project, maar toch…
Dit soort dingen gebeurt vaker, en wij zien dat altijd als speldeprikjes om ons onderuit te halen. Je wordt er onzeker van. Zelfstandig ondernemer zijn is sowieso een wat onzeker bestaan.
Parallel daaraan had ik gisteren al een ingesproken bericht op mijn voicemail van iemand uit mijn netwerk met wie ik wel vaker zo even contact heb. Hij heeft een bedrijf dat onder andere aan werving en selectie doet. 
Vanochtend belde ik hem terug. Hij weet een positie in Noord Nederland als manager ICT waarvan hij dacht dat die wel bij mij zou passen. De voorwaarden die hij noemde waren dermate interessant dat we onmiddellijk hebben besloten dit te gaan opvolgen. Mijn CV wordt daar aangeboden.
God is goed. Met dit soort knipoogjes bemoedigt Hij ons!!!

WebRep
currentVote
noRating
noWeight

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.